Salgsbetingelser

Jeg vil at det skal være enkelt og trygt å handle lokale fotoprodukter fra meg – og vil strekke meg så langt som mulig for at du som kunde skal være fornøyd.

Dette er vi enige om når handelen gjennomføres via nettsidene:

  • Når bildet selges i en bestemt størrelse eller variant: Angrerettsloven gjelder. Det betyr at du som forbruker kan gå fra avtalen inntil 14 dager etter at du mottok produktet. Skulle du angre deg eller ikke være fornøyd med kjøpet, sender du varen i retur og vi refunderer beløpet. Varen må leveres tilbake i original emballasje og samme stand som da du mottok bildet. Du må betale returporto.
  • Når bildet lages etter dine spesifikasjoner: Merk at når varen lages spesielt for deg, gjelder ikke angrerettsloven. Dette gjelder for eksempel bilder der du bestemmer papirkvalitet, størrelse eller farge på ramme/passepartout. Angrer du deg før produksjonen er startet, refunderer jeg selvfølgelig hele beløpet! Les mer hos Forbrukerrådet.
  • Dersom du ønsker å benytte angreretten, må du å gi meg tydelig beskjed at du ønsker deg retten til å angre innen fristen. Fremgangsmåten er beskrevet på Forbrukerrådets nettsider.
  • Ta kontakt snarest mulig hvis du oppdager en feil eller mangel på det du har bestilt. Jeg vil gjøre mitt beste for å rette det opp, og følger selvfølgelig norsk lovgivning på dette området.
  • Vær oppmerksom på at det kan forekomme mindre fargeavvik på bildet du mottar, siden det du ser på skjerm og utskrift aldri viser nøyaktig de samme fargene.

John Einar Sandvand