Selg Ås-kalenderen til inntekt for din forening!

Trenger din forening eller lag ekstra inntekter? Her er et alternativ til kakelotteriet: Selg  Ås-kalenderen i høst!

calendar-promo-arungen2I fjor ble det solgt over 600 Ås-kalendere. I år er opplaget enda større. Derfor trenger jeg hjelp til salget.

Tilbud til foreninger

Derfor har jeg et tilbud til foreninger, klubber og lag i Ås som trenger å samle inn penger, enten til egen drift eller et godt formål:  Vær med å selge Ås-kalenderen!

“Ås-kalenderen 2017” koster 319 kroner. Din forening får 119 kroner for hver kalender dere selger!

Salgsperioden for foreninger er i oktober og november. Dere står fritt til å bestemme hvordan dere vil selge, enten det er å sette opp stand, gå fra dør til dør, selge til venner, etc.

Provisjonen jeg tilbyr til foreninger er mye høyere enn for andre salgskanaler, rett og slett fordi jeg synes det er hyggelig å bidra til å støtte det frivillige arbeidet i Ås. Til gjengjeld ber jeg om at dere forplikter dere til å selge minst 10 kalendere.

Produktet er lettsolgt. I fjor solgte basketgruppen i Ås IL alene over 100 kalendere.

Hva er Ås-kalenderen?

Ås-kalenderen har 12 flotte landskapsbilder fra vakre Ås! Kalenderen er trykket på tykt silkepapir av høy kvalitet – og er i formatet 45X45 cm. Den blir levert i en elegant gaveboks med foto av Ås-eika på framsiden.

Her er avtalen

Her er litt mer detaljert om avtalen jeg setter opp mellom meg og foreninger som vil selge Ås-kalenderen:

  • Avtalen gjelder for foreninger, lag, organisasjoner eller grupper  som samler inn penger til et klart og godt formål, det være seg for å finasiere idrettsarbeid, gi nødhjelp, finansiere en klassetur, og lignende.
  • Utsalgsprisen er 319 kroner for alle salgskanaler. Det er ikke anledning til å selge billigere. Foreningen blir fakturert for 200 kroner per kalendere dere har solgt.
  • Foreningen tar på seg å selge minst 10 kalendere for å være med på denne ordningen. Selger dere mindre, blir dere likevel fakturert for disse 10.
  • Salgsperioden er oktober og november. Usolgte kalendere – utover minimumsantallet på 10 – leveres tilbake helgen 3. og 4. desember – og må være i salgbar stand
  • Dere får utlevert kalenderne og gaveboksene hver for seg – og må selv pakke de for salg. Dette er en kjapp jobb, men må altså gjøres.
  • Hvis flere foreninger er interessert i å gjøre dør-til-dør-salg, registreres gatene man har besøkt i en felles fil. Alle forplikter seg til ikke å gå på dørene i gater hvor andre foreninger allerede har vært.

Ta kontakt med meg på mail snarest om dere ønsker å prøve dette!

Meld dere raskt!

I oktober og november vil foreninger være hovedsalgskanalen for Ås-kalender. Så det gjelder å komme raskt i gang.

Ta kontakt med meg på mail snarest om dere ønsker å prøve dette!

calendar-promo-arungen